T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / GEDİZ - Altınkent Ortaokulu

Kalite Etiketi Başvuruları Hakkında Güncelleme

Kalite Etiketi Başvuruları Hakkında Güncelleme:

 

Avrupa Komisyonun kararıyla ESEP platformunda eTwinning Ulusal kalite etiketi için proje kurucularının iki farklı ülkeden olma zorunluluğu getirilmiştir. Aynı ülkeden iki kurucunun oluşturduğu projeler (ulusal projeler) daha sonra farklı bir ülkeden üye eklendiğinde de ulusal proje olarak kalacak ve Avrupa projesi olarak güncellenmeyecektir. Yapılan son güncelleme ve duyuruya göre bu projeler için Ulusal Kalite Etiketi başvurusu yapılamayacaktır. 

Öğretmenlerimizin Kalite Etiketi başvurusu yapabileceği proje sayısı ile ilgili güncelleme yapılmamıştır. Geçen yıl olduğu gibi; Bir öğretmen, 2023 yılında en fazla 4 projesi için başvuru yapabilecek, 4'ten fazla projesi için başvuru yapan öğretmenlerin ilk dört başvurusu (başvuru tarihine göre) değerlendirmeye alınacaktır.

2023 döneminde, Kalite etiketi başvurusu yapılacak projelerdeki üye sayısı ile ilgili güncelleme yapılmamıştır. Kalite Etiketi başvurusu yapabilmek için projede Türkiye'den en fazla 10 üyenin bulunması gereklidir. Türkiye'den 10'dan fazla üyenin bulunduğu projeler için yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kaynak: https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning/local-news/kalite-etiketi-basvurulari-hakkinda-guncelleme

eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.12.2022 - Güncelleme: 22.12.2022 12:40 - Görüntülenme: 126
Kaynak: eTwinning Ulusal Destek Servisi
  Beğen | 0  kişi beğendi