Altınkent Ortaokulu

(274) 432 2096
(274) 432 2096
Adres
ALTINKENT KÖYÜ ÖZYURT MEVKİİ 16. SK. ALTINKENT ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 10 GEDİZ / KÜTAHYA
Vizyon
KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; YÖNETİCİ ÖĞRETMEN, PERSONEL ÖĞRENCİ VE VELİLERİN EL BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE VE ÜLKEDE ETKİN VE NİTELİKLİ MODEL OKUL OLMAKTIR.
Misyon
BİZLER,ÖZGÜR DÜŞÜNEBİLEN, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, BİLİME VE TOPLUMSAL DEĞERLERE İNANAN; AÇIK, GÜVENİLİR VE TUTARLI DAVRANIŞ SERGİLEYEN, ÇEVRE BİLİNCİNE SAHİP, MÜKEMMELİ YAKALAMAYA ÇALIŞAN, ÖĞRENDİKLERİNİ HAYATA GEÇİREN, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ!
Çeşitli aktiviteler
08:40 Başlama 15:35 Bitiş
Servis
KÖY
11 Km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencileri mahalli ve ulusal çapta düzenlenen sportif faaliyetlere maksimum düzeyde katılım sağlamaktadır. Sportif başarılar kapsamında sayısız ödüllerimiz ve derecelerimiz mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her yıl TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK 2204 ve TEKNOFEST gibi bilimsel faaliytlere başvuru ve katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda yerel Ulusal ve Uluslararası düzeyde bir çok proje yapılmakta ve katılım sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin çoğu eTwinning projeleri kapsamında Ulusal ve Avrupa kalite etiketine sahiptir. Ayrıca okulumuz 2020 yılında buyana "eTwinning School" sahip bir kurumdur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Uluslararası projeler (eTwinning, Erasmus+) sayesinde okulumuz Avrupa çapında görünürlüğü artan örnek okul statüsüne girmiştir.Gediz Altınkent Ortaokulunun da ortakları arasında yer aldığı, Dijital öğrenme konulu İtalya, Portekiz, İspanya, Litvanya ve Türkiye ortaklı, IPA (Information Processing Agents) adlı Erasmus +K229 (Okullar Arası Değişim Ortaklıkları) projesi İtalya Ulusal Ajansı tarafından 182.170 Euro bütçe ile hibelendirilmiştir. Projemiz Ağustos 2023 te sona erecektir.
Diğer Hususlar
Altınkent İlkokulu- Ortaokulu eğitim yöneticileri ve öğretmenleri olarak en büyük gücümüz etkili iletişim, İş birliği ve paylaşımdır. Okulumuzda mevcut güçlü ekip ruhu sayesinde başarı kaçınılmaz olmakta velilerimizin okula olan güveni ve desteği her geçen gün artmaktadır.