May

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şule DEVELLİ Gediz Atatürk Ortaokulunda Türk-Japon Vakfı tarafından düzenlenen Okul Tabanlı Afet Eğitimi etkinliğine katıldı.

Haz

Erasmus+ IPA projemizin 5. hareketliliği Gediz Altınkent Ortaokulu ev sahipliğinde başarı şekilde tamamlandı. Katılımcılara sertifika ve hediye takdim  edildi. 3 hafta sonra İtalya'da görüşmek dileğiyle

Haz

Erasmus+ IPA proje ekibimiz ile #GedizKendinYap atölyesinde robotik ve kodlama faaliyetlerine katıldık. Akabinde Avrupalı Öğretmenler ve Öğrenciler ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Bahadur 'u makamında ziyaret ettik...

Haz

Erasmus ekibimiz ile Pamukkaledeyiz.

10 Mayıs Çarşamba

May

Okulumuzun ev sahipliğinde Erasmus+ IPA projemizin Gediz hareketliliği ve ilk günü

Yeniden "eTwinning Okuluyuz"

eTwinning alanında yaptığımız başarılı çalışmalardan dolayı Gediz Altınkent Ortaokulu olarak 2023-2024 eTwinning School ünvanını aldık.

Nis

Altınkent Ortaokulu öğrencileri bu yıl katıldıkları “SHAKE OUT” (Deprem) isimli proje ile deprem konusundaki farkındalıklarını arttırıyor. Öğrencilerimiz proje çalışmalarında depremlerin nasıl oluştuğu, depremlere karşı alınacak önlemler ve deprem anında yapılması gerekenler ile ilgili çalışmalar yapıyorlar. Öğrencilerimiz aynı zamanda teknoloji ve web 2.0 araçlarını da kullanarak istekli bir şekilde proje çalışmalarına katılıyorlar. Türkiye ve Litvanya koordinesinde gerçekleşen projede İngilizce öğretmeni Fırat MIDIK rehberliğinde çalışmalarını yapan öğrencilerimiz proje etkinliklerini yaparken İngilizce iletişim becerilerini de geliştiriyor.

Mrt

EGEP Projesi, Özel Eğitim Etkinlikleri kapsamında Öğrencilerimiz ile İşaret Diliyle Tanışma çalışması yapıldı.

Mrt

EGEP Projesi kapsamında Öğrencilerimiz ile birlikte Özel Eğitime gereksinim duyan bireyler için Farkındalık Yaratmank Amacıyla Enpati Geliştirme etkinliği yapıldı.

Mrt

EGEP Projesi Özel Eğitim Etkinlikleri Kapsamında öğrencilerimiz ile Resim ve Boyama çalışması yapıldı.

Mrt

EGEP Projesi kapsamında Okulumuz 6/A Öğrencileri ile Kodlama Etkinliği yapılarak Özel Eğitime Gereksinim duyan bireyler için Farkındalık Oluşturma Çalışması yapıldı.

Mrt

İlçemizde eğitim gören 8.sınıf öğrencilerine yönelik Mehmetçik Ortaokulu konferans salonunda İş-Kur Kütahya İl Müdürlüğü Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından seminer verildi.EGEP Projesi Rehberlik ve Psikolojik Faaliyetler kapsamında okulumuz 8. Sınıf Öğrencileri de seminere katılım sağlandı.Meslek seçiminde bilincin ne kadar önemli olduğunun vurgulandığı seminerde öğrenciler çağın gereklerine uygun meslek ve meslek gruplarını tanıdılar ve bunlara ulaşmanın zor olmadığının farkına vardılar.

Mrt

Seçmeli Kur'an-ı Kerim derslerimiz sayesinde ve D.K.A.B Õğretmenimiz Mustafa KESKİN'in rehberliği ile Ortaokul 5. sınıfta öğrenim gören tüm öğrencilerimiz artık yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i okuyabiliyor. Ramazan ayı öncesi bu mutluluğu yaşayan öğrencilerimize  hayatları boyunca yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i kendilerine rehber edinmelerini temenni ediyoruz.