Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliklerinden Kareler.

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında Altınkent Ortaokulu Müdürlüğünde bu hafta sonu Erasmus+ Proje Yazma semineri düzenlendi. Bizleri sabırla dinleyen değerli meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız

Ara

MEB Aile Okulu Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okulumuzda seminer düzenlendi ve ilgili eğitimlerin 4. etabı bugün tamamlandı. Katılımları için değerli velilerimize ve Aile Okulu Eğitmeni/ Gediz HEM Müdürü Mehmet ÖZYURT'a ve Sınıf Õgretmeni Derya TÜLÜ'ye çok teşekkür ederiz.

Ara

MEB Aile Okulu Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okulumuzda seminer düzenlendi ve ilgili eğitimlerin 3. etabı bugün tamamlandı. Katılımları için değerli velilerimize ve Aile Okulu Eğitmeni/ Gediz HEM Müdürü Mehmet ÖZYURT'a ve Sınıf Õgretmeni Derya TÜLÜ'ye çok teşekkür ederiz.

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında Gediz Altınkent İlk ve Ortaokulu personelimize düzenlediğimiz Dijital Güvenlik ve Okuryazarlık seminerimiz eğitmen Ümit KARADUMAN liderliginde başarıyla tamamlandı.

Kas

Gediz Altınkent Ortaokulu Müdürlüğü adına 2023 yılı TÜBİTAK Bilim Söyleşileri başvurumuzu yaptık.

Kas

Aday öğretmenlik sürecini başarıyla tamamlayan Okul Öncesi Öğretmenimiz Ayşe TUĞRUL YILMAZ'ın yemin merasiminden kareler...

Öğretmenler günümüz kutlu olsun

Kas

TEKNOFEST2023 Yarışması  'Eğitim Teknolojileri' kategorisine Altınkent Ortaokulu adına  1 adet proje  başvurusu yaptık. Takımımıza başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda Ulusal Deprem Anı Tadbikatı Yapıldı.

Kas

MEB Aile Okulu Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okulumuzda seminer düzenlendi ve ilgili eğitimlerin ikinci etabı bugün tamamlandı. Katılımları için değerli velilerimize ve Aile Okulu Eğitmeni/ Gediz HEM Müdürü Mehmet ÖZYURT'a çok teşekkür ederiz.

Kas

MEB Aile Okulu Projesi kapsamında Gediz Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okulumuzda "Çocuklarda Sosyal Duygusal Beceri Gelişimi" konulu seminer düzenlendi ve ilgili eğitimlerin ilk etabı bugün tamamlandı. Katılımları için değerli velilerimize ve Aile Okulu Eğitmeni/ Gediz HEM Müdürü Mehmet ÖZYURT'a çok teşekkür ederiz

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve en derin minnetle anıyoruz.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı