Ekm

Portekiz dönüşü proje ekibimiz ile birlikte Gediz İlçe Kaymakamımız Sayın Hakan ALKAN'ı makamında ziyaret ettik.

Ekm

EGEP projesi kapsamında almış olduğumuz "Altın Rozet" ve okulumuzda yapmış olduğumuz faaliyet ile ilgili bilgilendirme için bugün İlçe Kaymakamımız Sayın Hakan ALKAN'ı makamında ziyaret ettik.

Gediz Kaymakamlığı

Altınkent'e Altın Rozet

Kütahya İl MEM EGEP(Eğitim ve Gelişim Programı) Projesi kapsamında yıl boyunca farklı alanlarda yaptığımız faaliyetler kapsamında "Altın Rozet" ile ödüllendirildik. Altın Rozet ödülümüz bugün Kütahya İl MEM tarafından düzenlenen programda Kütahya Valimiz Sayın Ali ÇELİK tarafından takdim edildi. Bu ödülün okulumuza kazandırılmasında emeği geçen fedakar öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler....

Ekm

Avrupa Kodlama Haftası ( CodeWeek2022) kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen Bilgisayarsız kodlama, Robotik kodlama, Blok programlama, Açık Kaynak Kodlama vb. etkinliklerle farkındalık oluşturulmuştur.

Ekm

Portekiz dönüşü proje ekibimiz ile birlikte Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut BAHADUR'u makamında ziyaret ettik.

Ekm

ErasmusDays2022 kutlama aktivitelerimizi İtalyan, İspanyol, Portekizli ve Litvanyalı proje ortaklarımız ile  13-14-15 Ekim'de Portekiz'de gerçekleştirdik.

Ekm

Avrupa Kodlama Haftası etkinliklerimizi tamamladık.

Ekm

Altınkent Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Portekiz Hareketliliğini tamamladı.

İtalya, Portekiz, İspanya, Litvanya ve Türkiye ortaklı, IPA (Information Processing Agents) "Bilgi İşleme Ajanları" isimli Erasmus+ KA229 projesi kapsamında, Gediz Altınkent Ortaokulu 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında Portekiz'in Viseu şehrinde proje kapsamında çeşitli etkinliklerde yer aldı. Portekiz okulu ESEN liderliğinde proje aktivitelerinden olan Arttırılmış- Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve Robotik Kodlama Aktiviteleri başarıyla tamamlandı.

Hareketlilik programı katılım belgelerinin alınmasıyla son buldu.

Millî Eğitim Bakanlığı

Türkiye Ulusal Ajansı

Altınkent İlkokulu & Ortaokulu

Ekm

Gediz Altınkent Ortaokulu olarak Erasmus IPA projemizin Portekiz hareketliliğini başarıyla tamamladık ve sertifikalarmızı aldık.

Ekm

Portekiz okulu ESEN liderliğinde proje aktivitelerinin olan Arttırılmış- Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve Robotik Kodlama Aktiviteleri Başarıyla Tamamlandı.

Erasmus IPA Projemizin Portekiz Hareketliliği 4.Gün

Lamego

Douro

Pinhâo

Erasmus IPA Projemizin Portekiz Hareketliliği 3.Günü

Erasmus IPA Projemizin Portekiz Hareketliliği

2. Günü

Coimbra

Aveiro

Costa Nova

Ekm

Sıcak bir karşılama ile Portekiz/ Viseu'da hareketliligimizin ilk gününü tamamladık

KÜTAHYA GEDİZ ALTINKENT ORTAOKULU PORTEKİZE GİDİYOR

İtalya, Portekiz, İspanya, Litvanya ve Türkiye ortaklı, IPA (Information Processing Agents) "Bilgi İşleme Ajanları" isimli Erasmus+ KA229 projesi kapsamında, Gediz Altınkent Ortaokulu 10-14 Ekim tarihleri arasında Portekiz'in Viseu şehrinde olacaktır.

Portekiz'in Viseu şehrinde gerçekleştirilecek hareketliliğe 2 öğretmen 4 öğrenci katılacaktır. İlgili proje ve Portekiz ziyareti kapsamında Robotik Kodlama, 3D Çizim-Tasarım ve Arttırılmış Gerçeklik alanlarında etkinlikler yapılması planlanmaktadır. Yapılacak ülke ve okul ziyaretlerinde ev sahibi okuldaki derslere proje ortaklarınca katılım sağlanarak öğretmen ve öğrencilerin teknoloji kullanma standartları gözlenecektir. Ayrıca protokol ziyaretleri ve gidilen ülkelerin kültürleri hakkında da bilgi edinilecektir. Proje kapsamında Mart 2023'te Kütahya Gediz Altınkent Ortaokulu ev sahibi olacak ve İtalya, İspanya, Litvanya, Türkiye'den öğretmen ve öğrencileri okulunda ağırlayacak. İlgili projenin son hareketlilik toplantısı için Haziran 2023'te İtalya'ya gidilecek. Proje 2023 ağustos ayında sona erecek.